Wie ben ik?


,,Mijn naam is Tamara Alexandra en wie ik ben kan ik je op de dag van vandaag nog altijd niet vertellen, omdat ik nog steeds elke dag op elk gebied evolueer.

Wel kan ik je zeggen dat ik heel wat wegen heb bewandeld in mijn leven, de diepste dalen ben afgedaald en de hoogste toppen heb beklommen en daarbij maakte ik keuzes die achteraf niet zo bleken te kloppen met mijn persoonlijkheid. Maar nooit ging ik een uitdaging uit de weg.
Ja, het leven heeft altijd al mijn zintuigen weten aan te spreken om me doen begrijpen of misschien enkel om lessen te leren om te kunnen groeien…
en nu nog steeds doet ze dat, met elke stap die ik zet… al is de smaak soms bitter, het kan nu eenmaal niet altijd even zoet zijn of de zon kan niet altijd even hard schijnen maar er is maar één weg, en dat is vooruit… en onderweg?

Proef, hoor, zie, voel… en groei maar vooral …geniet! ”

Welkom bij Sense Life

Birdy

,,Al van kinds af aan was ik zeer hoogsensitief. Ik voelde, zag en merkte op wat anderen vaak niet deden en daardoor was ik maar een ‘vreemde eend’.
Na meerdere zware auto- ongevallen te hebben meegemaakt, moest ik wel geloven (en gelukkig beseffen) dat het lichaam een zelfgenezend vermogen bezit. Daardoor ben ik meerdere studies, cursussen en workshops aangegaan zodat ik dit vermogen kon aanspreken met alternatieve ondersteuning.
Sindsdien ben ik nooit gestopt met het nastreven van mijn passie: om een nog betere therapeute te worden.
Doordat lichaam en geest een vervlochten geheel zijn, maakt voor mij iedereen uniek. Het is voor mij dan ook een verrijking om al mijn zintuigen, vergaarde kennis en hoogsensitiviteit aan te spreken om mijn cliënten verder te helpen in elke sessie.
Op zich is dat alleen al een mooie helende wisselwerking.”

Cursussen:
Relaxatiemassage: Wellnessacademie (2007)
Aromatherapie: Wellnessacademie (2007)
Anatomie, pathalogie, fysiologie: Wellnessacademie (2008)
Hotstonemassage: Wellnessacademie (2009)
Reiki I & II: Bij verschillende Reikimeesters
Shiatsu: Wellnessacademie en Shiatsuschool  Antwerpen (2009 – 2010)
Voetreflexologie: Wellnessacademie (2008 – 2014)
‘The One Method’: Osie Steinberg, Arcturus (2016 – 2017)
Hypnosetherapie en regressietherapie: Hypnosepraktijk (2017)
Dryneedling: Wellnesacademie (2021)

“Tension is who you think you should be, relaxation is who you are”

Een harmonisch evenwicht kan enkel bestaan als het onderbewustzijn er volledig mag zijn, het lichaam volledig vrij is van emoties en het energetisch systeem ongehinderd stroomt.