Tarieven


Hypnosetherapie (€135)
Ooit waren we onze ware pure zelf, onschuldig en zorgeloos in het leven. Vrij!
Deze pure kern, die we nog steeds bezitten, wordt vaak door ervaringen en omstandigheden in het verleden achter slot en grendel gestoken wat het ons erg lastig maakt in het dagdagelijks functioneren.
Deze briljante overlevingstactiek was op het moment zelf zeer hard nodig maar naarmate de jaren verstrijken komen we erachter dat een herprogrammering noodzakelijk is.

Via hypnotherapie word je begeleid naar een diepe staat van ontspanning waar je eigen waarheid zich schuilhoudt. Oplossingen worden aangereikt en het kluwen van emoties ontrafeld. Tijdens deze innerlijke reis wordt je mooie zelf terug geopenbaard om zo je eigen pad gelukkig en zorgeloos verder te bewandelen.
Ontdek hypnotherapie en besef wat voor een kracht er in je schuilgaat en wat voor een uniek persoon je bent.
Sta jezelf toe om te zijn wie je in werkelijkheid bent.

Hypnohealing (€160) (Voorlopig niet meer mogelijk in te boeken)
Tijdens de hypnosesessie wordt zowel een voetreflexbehandeling als Reiki en The One Method (structurele en spirituele rehabilitatie) toegepast. Het is gebleken dat, wanneer men in hypnose is, men veel vatbaarder is voor energetische healing en lichaamswerk.
Ook wordt er bij deze mooie helende samensmelting gebruik gemaakt van suggesties. Deze worden verankerd in het onderbewustzijn zodat deze diepe staat van ontspanning ten allen tijde terug opgeroepen kan worden.

Ontspanningsmassage (€80 voor 60 minuten) (Voorlopig niet meer mogelijk in te boeken)
Met deze klassieke behandeling bekomt men tot een volledige ontspanning en een weldadige rust wordt ervaren.

Holistische lichaamsmassage (€95 voor 90 minuten) (Voorlopig niet meer mogelijk in te boeken)
Deze behandeling houdt niet enkel een ontspanningsmassage in maar het is een mooie combinatie van verschillende technieken vanuit de shiatsu, Reiki en voetreflexologie. Er wordt ook met hotstones gewerkt om de spieren nog eens extra te versoepelen.
Het is een weldaad voor zowel lichaam als geest.
Een echte aanrader!

Voetreflexologie (€ 60 voor  60 minuten)
met lichte scrub, kruidenvoetbad en handmassage (€ 75)
*Belangrijk bij deze behandeling is dat de voetzool vrij is van eelt zodat er goed in de reflexzones kan gewerkt worden.

Hoofd-, nek- en schoudermassage (€ 80 voor 60 minuten) (Voorlopig niet meer mogelijk in te boeken)
met lichte scrub, kruidenvoetbad en handmassage ( € 95)
Er worden tijdens deze behandeling verschillende technieken aangegrepen vanuit o.a. de klassieke ontspanningsmassage, voetreflexologie, Shiatsu, Reiki en hotstonemassage  om de blokkades in de nek en schouders zo goed mogelijk op te heffen. Uiteraard wordt ook de rug tijdens deze behandeling meegenomen.

Je voelt je terug soepel en de energie stroomt weer aangezien de klachten op een holistische manier worden aangepakt.

Kindermassage (€ 60 voor 50 minuten) (Voorlopig niet meer mogelijk in te boeken)
Kinderen komen helaas steeds meer onder hoge druk te staan en hebben ook nood om zich zo nu en dan volledig te kunnen ontspannen. Dankzij deze zachte massage wordt een intense rust ervaren en zullen focus en prestaties verbeteren.

*Kruidenvoetbad 
De samenstelling van deze kruiden is een oeroud recept en afgestemd op de westerse mens. Het zorgt voor een verlichting van stijfheid, stimuleert de bloedsomloop en brengt de ontgifting op gang.

 

 

 

Lees ook even de algemene voorwaarden